Workshops & training Cybercrime

Gina kan verschillende workshops & trainingen verzorgen tijdens een event. Afhankelijk van de duur zijn er verschillende onderwerpen voor een workshop of training. Wil je liever een ander onderwerp behandelen? Gina kan een workshop op maat maken, neem contact op om je wensen te bespreken.

Workshop: Cyberoefening

Gehackt?! Weet jij wat je moet doen als je gehackt bent?

Gina Doekhie zal in een live simulatie van een hack een oefening doen. In elk scenario word jij daarbij uitgedaagd welke beslissingen genomen moeten worden.

Aan het einde van de cyberoefening heb je genoeg handvatten kunnen meemaken om zelf aan de slag te gaan om jouw bedrijf cyberveilig(er) te maken!

null

Workshop: Phishing

Dagelijks worden 150 miljoen phishing e-mails verstuurd, waarvan op ongeveer 800.000 links worden geklikt. 90% van de cyberaanvallen begint met phishing. Medewerkers van bedrijven zijn vaak een makkelijk doelwit voor cybercriminelen. Dit maakt bedrijven erg kwetsbaar. Klikt een medewerker op een phishing link dan verschaffen ze de crimineel toegang tot het bedrijfsnetwerk. 

Tijdens de workshop leer je niet alleen hoe je phishing kunt herkennen, maar ook hoe je jezelf en je bedrijf kunt beschermen tegen deze cyberaanvallen.

Workshop Phishing bedrijven

Workshop: Wachtwoorden

Wachtwoorden zijn belangrijker dan ooit. Wanneer je jouw digitale veiligheid serieus neemt, begint dit bij je wachtwoorden. In deze workshop laat Gina Doekhie zien waarom wachtwoorden zo belangrijk zijn voor jouw cybersecurity.

De deelnemers zullen kijken of zij zelf in een datalek voorkomen.

Ook gaan we kijken of we hun wachtwoorden kunnen kraken.  Verder krijgen deelnemers tips die gaan over het beveiligen van accounts.

null

Workshop: Internetsporen

Wanneer jij het internet gebruikt, laat je heel veel sporen achter. Ook voor cybercriminelen! Zij kunnen deze informatie weer gebruiken in een cyberaanval.

Helaas plaatsen mensen steeds meer informatie over zichzelf die cybercriminelen weer kunnen gebruiken in bijvoorbeeld social engineering of een phishing aanval.

Gina Doekhie zal samen met jou op zoek gaan naar deze informatie en ook laten zien hoe je wel veilig(er) het internet kan gebruiken.

Workshop internetsporen

Workshop: Digitaal Forensisch Onderzoek

Wil jij leren hoe jij data moet veiligstellen, verwijderde bestanden terughaalt of logbestanden analyseert?

Tijdens deze workshop krijg je een kijkje achter de schermen van het Digitaal Forensisch Onderzoeker.

Gina deelt tijdens deze workshop haar kennis en ervaring uit de praktijk als forensisch onderzoek. 

In deze workshop ga je zelf aan de slag om digitaal forensisch onderzoek te doen.

workshop  Digitaal Forensisch Onderzoek