Workshop wachtwoorden

Interactieve workshop over wachtwoorden

Creëer awareness rondom wachtwoorden en cybercrime op een speelse manier.

Je digitale veiligheid serieus nemen?

Wachtwoorden zijn belangrijker dan ooit. Wanneer je jouw digitale veiligheid serieus neemt, begint dit bij je wachtwoorden. Kies je uit luiheid voor eenvoudige wachtwoorden dan ben je een simpel doelwit voor cybercriminelen. Dat geldt niet alleen voor particulieren, maar ook zeker voor bedrijven.

MKB bedrijven zijn steeds vaker het doelwit van cybercriminelen. Bewustwording bij medewerkers helpt enorm bij het voorkomen van problemen. Om bewustwording te creëren is Gina Doekhie in te huren voor een workshop rondom juist wachtwoordgebruik.

Workshop wachtwoorden cybercrime
Bewustwording is stap 1 bij het voorkomen van cybercrime

Gina Doekhie

Gina Doekhie is een gepassioneerd spreker met meer dan 10+ jaar ervaring als cybercrime expert. 


Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze al digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer.


Na 7 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Nederlandse Politie en werkt ze sinds september 2019 voor het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag als Cybercrime Specialist. Daarnaast is ze ook Gerechtelijk Deskundige in zowel strafrecht en civiel recht.
Neem contact op
Uiteraard kijken we eerst vrijblijvend of er een klik is
Workshops Cybercrime

Bekend van

null

Een inkijkje in de workshop over wachtwoorden

In deze workshop laat Gina Doekhie zien waarom wachtwoorden zo belangrijk zijn voor jouw cybersecurity. De deelnemers zullen kijken of zij zelf in een datalek voorkomen. Ook gaan we kijken of ze hun eigen wachtwoorden kunnen kraken.  Ook krijgen deelnemers tips die gaan over het beveiligen van accounts.

Workshop over wachtwoorden

Sterk wachtwoord

Wat zijn de voorwaarden van een sterk wachtwoord? Hoe bouw je deze op.
Workshop over wachtwoorden

Waarom?

Ontdek waarom een sterk wachtwoord extreem belangrijk is in strijd tegen cybercriminelen.
Workshop over wachtwoorden

Een datalek

Ontdek wat het betekent als je wachtwoorden zijn betrokken bij een datalek. Wat zijn de gevolgen?
Workshop over wachtwoorden

Verhandelen data

Hoe verhandelen cybercriminelen jouw data eigenlijk? Tijdens de workshop krijg je inzicht.
Workshop over wachtwoorden

Opslaan

Ontdek hoe wachtwoorden op de meest veilige manier opgeslagen moeten worden.
Workshop over wachtwoorden

De gevaren

Hoe misbruiken cybercriminelen zwakke wachtwoorden eigenlijk, dat ontdek je in de workshop.

Met deze bedrijven werkte Gina al samen

Heb je nog een vraag?

Voor wie verzorgt Gina deze workshops?

Gina verzorgt workshops voor bedrijven, scholen, overheidsinstanties en netwerkclubs. Iedereen heeft te maken met cybercrime en door Gina's brede cybercrime kennis kan zij voor iedereen en elk niveau een workshop samenstellen. Ook heeft Gina een technische achtergrond, dus de workshops kunnen ook gericht zijn voor IT-ers, netwerkbeheerders, CISO's, etc. Maar ook als het publiek nog helemaal geen kennis heeft van cybercrime zorgt ze voor een passende workshop. Ook voor C-level (managers en directeuren) kan ze een cybercrime workshop verzorgen.

Hoe wordt een workshop samengesteld?

De workshop wordt in overleg samengesteld. We zullen gaan kijken naar welk publiek er verwacht wordt, het niveau van het publiek en het aantal. Welke technieken en faciliteiten zijn beschikbaar voor de workshop deelnemers zodat Gina de deelnemers tijdens de workshop ook zelf aan de slag kunnen gaan! Dit wordt allemaal besproken met Gina zodat zij haar expertise het beste kan delen, maar er ook voor jullie een interessante workshop verzorgd kan worden.

Hoe lang duurt een workshop?

Ook dit is afhankelijk van de wens van de klant. Een workshop kan een uur duren maar ook korter of langer, waarin de deelnemers ook zelf aan de slag gaan. We kunnen ook meerdere workshops combineren in een training, alles is mogelijk!

Wat kan je verwachten van een workshop van Gina?

Tijdens een workshop is het belangrijk dat de deelnemers zelf aan de slag kunnen en echt iets in de praktijk gaan leren. Maar tijdens een workshop zal Gina ook voorbeelden geven van echte cybercrime situaties in de praktijk. Zij verteld met passie over haar ervaring en kennis en neemt jou echt mee in de wereld van cybercrime. Ze zal de deelnemers begeleiden tijdens de workshop en iedereen een stuk bewuster maken van de cybercrime gevaren door het zelf mee te maken.

Over welke onderwerpen kan Gina een workshop verzorgen?

De uitgebreide beschrijvingen van de workshops kan je hier terugvinden (link). We kunnen meerdere workshops ook combineren, en andere onderwerpen voor een workshop is ook mogelijk. Gina heeft namelijk een achtergrond in Artificial Intelligence, maar zij is ook Gerechtelijk Deskundige in strafrecht en civiel recht. Er zijn dus mogelijk meer onderwerpen die aansluiten bij jouw wensen. Laat jouw wensen weten en wij maken er een leuke workshop van!

Hoe gaat Gina te werk bij het verzorgen van een workshop?

Tijdens een voorbespreking zullen alle wensen worden besproken, en Gina zal ook aangeven wat mogelijk is. Jullie kunnen dit intern met elkaar bespreken en uiteindelijk komt er een programma uit, met daarin de onderwerpen die gewenst zijn. Gina zal de workshop voorbereiden en als er tussendoor vragen zijn zal Gina deze bij jullie neerleggen. Ook kan er eventueel tussendoor nog een voortgangsgesprek ingepland worden om de workshop en onderwerpen te bespreken. Een week voor de workshop (of eerder indien gewenst) zal Gina de workshop aan jullie voorleggen. Op de dag van de workshop zelf, zal zij ruim op tijd aanwezig zijn om haar workshop op te zetten en voor te bereiden.

Kan Gina ook een online workshop verzorgen?

Jazeker! Corona heeft ons geleerd dat alles digitaal mogelijk is. Er zijn ook meerdere mogelijkheden om een workshop online te geven. Zij kan dit zowel vanuit huis doen, maar ook vanuit een studio als deze vanuit de organisatie beschikbaar is.

Waar kan je Gina voor inhuren?

Als spreker voor het verzorgen van lezingen als bijvoorbeeld een keynote speaker op een congres, maar ook als spreker bij een break-out sessie of ergens anders in het programma. Je kan haar ook inhuren als host van een congres of (online) evenement. Als panellid of dagvoorzitter, maar ook als trainer of workshop-leider. Als je ergens over twijfelt of Gina hiervoor ingezet kan worden, neem contact op dan kijken we er samen naar.