Workshop Cybercrime

Workshop cyberoefening

Ontdek en ervaar wat de impact is van gehackt worden!

Wat doe je als je gehackt bent?

Gehackt?! Weet jij wat je moet doen als je gehackt bent? Tegenwoordig is het niet meer de vraag of je gehackt wordt maar wanneer. Het is dan belangrijk om te weten wat je moet doen zodat de schade beperkt kan blijven.

Gina Doekhie zal in een live simulatie van een hack een oefening doen. In elke scenario wordt jij daarbij uitgedaagd wel beslissingen genomen moeten worden.

Heb jij een crisis communicatieplan, een incident response plan of een back-up strategie? Aan het einde van de cyberoefening heb je genoeg handvatten kunnen meemaken om zelf aan de slag te gaan om jouw bedrijf cyberveilig(er) te maken!

Cybercrime Workshop

Het beperken van de schade begint 

bij een goede voorbereiding op een cyberaanval.

Gina Doekhie

Gina Doekhie is een gepassioneerd spreker met meer dan 10+ jaar ervaring als cybercrime expert. 


Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze al digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer.


Na 7 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Nederlandse Politie en werkt ze sinds september 2019 voor het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag als Cybercrime Specialist. Daarnaast is ze ook Gerechtelijk Deskundige in zowel strafrecht en civiel recht.
Neem contact op
Uiteraard kijken we eerst vrijblijvend of er een klik is
Workshops Cybercrime

Bekend van

null

Een inkijkje tijdens de workshop cyberoefening

In deze live simulatie neemt Gina Doekhie je mee in een 'virtuele' hack. De deelnemers ervaren hoe het is om gehackt te worden. Ook wordt er vanuit oplossingsperspectief gekeken: wat is er nodig wanneer je gehackt bent en hoe richt je dit in.

Workshop Cybercrime

Communicatie 
Plan

Ervaar wat het belang is van een goed crisis communicatie plan bij cybercrime.
Workshop Cybercrime

Incident Respons Plan

Met een goed Incident Respons Plan kan er snel gehandeld worden bij cybercrime.
Workshop Cybercrime

Kijk mee met een virtuele hack

In de workshop kijk je mee tijdens een virtuele hack: zo ervaar je hoe dit werkt.

Met deze bedrijven werkte Gina al samen

Heb je nog een vraag?

Voor wie verzorgt Gina deze workshops?

Gina verzorgt workshops voor bedrijven, scholen, overheidsinstanties en netwerkclubs. Iedereen heeft te maken met cybercrime en door Gina's brede cybercrime kennis kan zij voor iedereen en elk niveau een workshop samenstellen. Ook heeft Gina een technische achtergrond, dus de workshops kunnen ook gericht zijn voor IT-ers, netwerkbeheerders, CISO's, etc. Maar ook als het publiek nog helemaal geen kennis heeft van cybercrime zorgt ze voor een passende workshop. Ook voor C-level (managers en directeuren) kan ze een cybercrime workshop verzorgen.

Hoe wordt een workshop samengesteld?

De workshop wordt in overleg samengesteld. We zullen gaan kijken naar welk publiek er verwacht wordt, het niveau van het publiek en het aantal. Welke technieken en faciliteiten zijn beschikbaar voor de workshop deelnemers zodat Gina de deelnemers tijdens de workshop ook zelf aan de slag kunnen gaan! Dit wordt allemaal besproken met Gina zodat zij haar expertise het beste kan delen, maar er ook voor jullie een interessante workshop verzorgd kan worden.

Hoe lang duurt een workshop?

Ook dit is afhankelijk van de wens van de klant. Een workshop kan een uur duren maar ook korter of langer, waarin de deelnemers ook zelf aan de slag gaan. We kunnen ook meerdere workshops combineren in een training, alles is mogelijk!

Wat kan je verwachten van een workshop van Gina?

Tijdens een workshop is het belangrijk dat de deelnemers zelf aan de slag kunnen en echt iets in de praktijk gaan leren. Maar tijdens een workshop zal Gina ook voorbeelden geven van echte cybercrime situaties in de praktijk. Zij verteld met passie over haar ervaring en kennis en neemt jou echt mee in de wereld van cybercrime. Ze zal de deelnemers begeleiden tijdens de workshop en iedereen een stuk bewuster maken van de cybercrime gevaren door het zelf mee te maken.

Over welke onderwerpen kan Gina een workshop verzorgen?

De uitgebreide beschrijvingen van de workshops kan je hier terugvinden (link). We kunnen meerdere workshops ook combineren, en andere onderwerpen voor een workshop is ook mogelijk. Gina heeft namelijk een achtergrond in Artificial Intelligence, maar zij is ook Gerechtelijk Deskundige in strafrecht en civiel recht. Er zijn dus mogelijk meer onderwerpen die aansluiten bij jouw wensen. Laat jouw wensen weten en wij maken er een leuke workshop van!

Hoe gaat Gina te werk bij het verzorgen van een workshop?

Tijdens een voorbespreking zullen alle wensen worden besproken, en Gina zal ook aangeven wat mogelijk is. Jullie kunnen dit intern met elkaar bespreken en uiteindelijk komt er een programma uit, met daarin de onderwerpen die gewenst zijn. Gina zal de workshop voorbereiden en als er tussendoor vragen zijn zal Gina deze bij jullie neerleggen. Ook kan er eventueel tussendoor nog een voortgangsgesprek ingepland worden om de workshop en onderwerpen te bespreken. Een week voor de workshop (of eerder indien gewenst) zal Gina de workshop aan jullie voorleggen. Op de dag van de workshop zelf, zal zij ruim op tijd aanwezig zijn om haar workshop op te zetten en voor te bereiden.

Kan Gina ook een online workshop verzorgen?

Jazeker! Corona heeft ons geleerd dat alles digitaal mogelijk is. Er zijn ook meerdere mogelijkheden om een workshop online te geven. Zij kan dit zowel vanuit huis doen, maar ook vanuit een studio als deze vanuit de organisatie beschikbaar is.

Waar kan je Gina voor inhuren?

Als spreker voor het verzorgen van lezingen als bijvoorbeeld een keynote speaker op een congres, maar ook als spreker bij een break-out sessie of ergens anders in het programma. Je kan haar ook inhuren als host van een congres of (online) evenement. Als panellid of dagvoorzitter, maar ook als trainer of workshop-leider. Als je ergens over twijfelt of Gina hiervoor ingezet kan worden, neem contact op dan kijken we er samen naar.