Spreker inhuren

Ben je op zoek naar een spreker gespecialiseerd in cybercrime? Gina Doekhie verzorgt interactieve lezingen voor scholen, bedrijven, netwerkgroepen, platformen en organisaties die een stuk bewustwording willen creĆ«ren met betrekking tot cybercrime.

Lezing: de gevaren van cybercrime

Cybercrime is groter dan ooit. Zowel particulieren als bedrijven worden steeds vaker het slachtoffer van cybercriminelen. Dit kan in de vorm van phishing, ransomware, CEO fraude, identiteitsfraude of helpdeskfraude. Wat de vorm ook is: de gevolgen zijn groot. 

Tijdens deze lezing deelt Gina vanuit haar eigen kennis en ervaring als digitaal forensisch onderzoeker en cybercrime specialist alles over de gevaren van cybercrime voor particulieren en bedrijven. Ook neemt ze je mee in de nieuwste trends en behandelt ze de verschillende vormen van cybercrime.

Lezing cybercrime

Lezing: ChatGPT & Cybercrime

Ben je op zoek naar een spreker die een lezing verzorgd over cybercrime en ChatGPT? Niet alleen studenten, maar ook cybercriminelen hebben ChatGPT uitgevonden om hun werk te verlichten!

Zo kun je met ChatGPT een heel netwerk scannen op kwetsbaarheden en kan je kwaadaardige code schrijven die niet herkend wordt door jouw anti-virussoftware. Tijdens deze lezing gaan we uitgebreid in op de gevaren die ChatGPT met zich meebrengt.

Lezing AI en Cybercrime