Host/Panellid/Dagvoorzitter

Op zoek naar een betrouwbare 

host, panellid of dagvoorzitter?

Huur Gina Doekhie in als host, panellid of dagvoorzitter voor events.

Panellid cybersecurity

Ben je op zoek naar een expert die deel kan nemen aan goede inhoudelijke paneldiscussie.

Zoek dan niet verder! Gina is een ervaren professional met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van cybercrime. Gina is een autoriteit op het gebied van cybercrime en cybersecurity en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

Of het nu gaat om beveiliging van gegevens, hacking, phishing of andere vormen van cyberaanvallen, Gina kan een waardevolle bijdrage leveren aan de paneldiscussie.

panellid cybercrime

Host 

Ben je op zoek naar een host voor een event? Gina is een betrouwbare en kundige host voor het evenement wat je organiseert. Zo was ze in 2022 de host van het evenement The Digital Dutch. Ook was ze de host van meerdere kleine evenementen.

Gina is een ervaren spreker, wat maakt dat het evenement soepel verloopt en het publiek betrokken blijft. Als host zorgt Gina ervoor dat het event dynamisch en vlot verloopt. Door de juiste vragen te stellen, interactie te bevorderen en de juiste toon te zetten. 

Gina is in te huren als host voor een conferentie, seminar, workshop of training.

null

Dagvoorzitter

Ben je op zoek naar een ervaren professional die een evenement kan leiden en het publiek kan boeien? Zoek dan niet verder! Gina Doekhie helpt je om van jouw evenement een succes te maken.

Als dagvoorzitter zorgt ze ervoor dat het publiek op een interactieve manier betrokken wordt bij de presentaties, activiteiten en discussies. Dus ben je op zoek naar een dagvoorzitter die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Neem gerust contact op.

null

Gina Doekhie

Gina Doekhie is een gepassioneerd spreker met meer dan 10+ jaar ervaring als cybercrime expert.  Ze verzorgt lezingen, demo's en interactieve workshops omtrent cybercrime. Ook is ze actief als dagvoorzitter, panellid en host.


Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze al digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer.


Na 7 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Nederlandse Politie en werkt ze sinds september 2019 voor het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag als Cybercrime Specialist. Daarnaast is ze ook Gerechtelijk Deskundige in zowel strafrecht en civiel recht.
Neem contact op
Uiteraard kijken we eerst vrijblijvend of er een klik is

Gina Doekhie

Bekend van

null

Met deze bedrijven werkte Gina al samen