Hack demo

Hack Demo

Hacken blootgelegd: een LIVE demo over hackers te werk gaan

Inkijkje in het hoofd van een hacker ...

Ben jij ook gefascineerd door de wereld van hacken? Wil je weten hoe hackers te werk gaan en hoe je jezelf en je bedrijf kunt beschermen tegen hun aanvallen? 

In een hack demo laat Gina LIVE zien hoe simpel een hack uitgevoerd kan worden. Je zult versteld staan van hoe makkelijk je gehackt kunt worden. 

Verder ontdek je wat hacker allemaal kan doen wanneer hij eenmaal binnen is. Zo kan een hacker al jouw bestanden zien, foto's downloaden maar ook jouw webcam overnemen zonder dat je het weet!

Gina heeft haar LIVE hack demo laten zien in een TedX Talk.

Hack demo

Verdedig jezelf door kennis op te doen over hacken!

Gina Doekhie

Gina Doekhie is een gepassioneerd spreker met meer dan 10+ jaar ervaring als cybercrime expert.  Ze verzorgt lezingen, demo's en interactieve workshops omtrent cybercrime.


Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze al digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer.


Na 7 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Nederlandse Politie en werkt ze sinds september 2019 voor het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag als Cybercrime Specialist. Daarnaast is ze ook Gerechtelijk Deskundige in zowel strafrecht en civiel recht.
Neem contact op
Uiteraard kijken we eerst vrijblijvend of er een klik is
Workshops Cybercrime

Bekend van

null

Een inkijkje in de demo over hacken

Tijdens deze demo laat Gina je zien hoe hackers te werk gaan en hoe eenvoudig ze je systemen binnendringen. De demo biedt een unieke kans om meer te weten te komen over de methoden die hackers gebruiken en hoe je jezelf en je bedrijf kunt beschermen tegen cyberaanvallen.

Demo over hacken

Hoe werkt het?

Krijg inzicht in hoe hackers te werk gaan en welke methoden ze gebruiken.
Demo over hacken

Bestanden

Ontdek bij welke bestanden en gegevens hackers kunnen wanneer ze je gehackt hebben.
Demo over hacken

LIVE demo

Gina neemt je mee tijdens een verhelderende LIVE demonstratie over hacken.

Met deze bedrijven werkte Gina al samen