Darkweb Demo

Darkweb Demo

LIVE demonstratie van hoe het Darkweb werkt.

Het darkweb ontrafeld: een interactieve demo

Ben jij nieuwsgierig naar het mysterieuze en geheimzinnige darkweb? Wil je weten wat er achter deze verborgen online wereld schuilgaat? Tijdens deze LIVE demonstratie door Gina Doekhie zul je ontdekken wat het darkweb is, hoe het werkt en waarom het zo gevaarlijk kan zijn.

Gina neemt je mee op een virtuele rondleiding door het darkweb en laat je zien welke websites er te vinden zijn, hoe je toegang krijgt tot deze sites en hoe je veilig kunt surfen op het darkweb.

Je zult ook ontdekken welke gevaren er op de loer liggen, zoals cybercriminaliteit, illegale handel en andere duistere praktijken.

Darkweb Demo

Ontdek de verborgen wereld van het darkweb

Gina Doekhie

Gina Doekhie is een gepassioneerd spreker met meer dan 10+ jaar ervaring als cybercrime expert.  Ze verzorgt lezingen, demo's en interactieve workshops omtrent cybercrime.


Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze al digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer.


Na 7 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Nederlandse Politie en werkt ze sinds september 2019 voor het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag als Cybercrime Specialist. Daarnaast is ze ook Gerechtelijk Deskundige in zowel strafrecht en civiel recht.
Neem contact op
Uiteraard kijken we eerst vrijblijvend of er een klik is
Workshops Cybercrime

Bekend van

null

Een inkijkje in de workshop 
Digitaal Forensisch Onderzoek

Tijdens deze demo neemt Gina je mee naar de donkere kant van het internet. Je krijgt inzicht in wat er allemaal te vinden is op het darkweb. Deze demo is interessant voor mensen die meer willen weten over het darkweb maar ook voor professionals in de IT-beveiliging en cybersecurity. Het biedt een unieke kans om meer te weten te komen over deze obscure wereld en hoe je jezelf en je bedrijf kunt beschermen tegen de gevaren ervan.

darkweb demo

Hoe werkt het?

Krijg inzicht in hoe het darkweb werkt, hoe je toegang krijgt en wat je er vindt.
darkweb

Cybercrime

Ontdek wat je allemaal vindt op het darkweb. Van het inhuren van een hacker tot drugshandel.
darkweb demo

LIVE demo

Gina neemt je mee tijdens een verhelderende LIVE digitale tour via het darkweb. 

Met deze bedrijven werkte Gina al samen