Gina: Spreker Cybercrime

Over Gina

Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze als digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer.


Na 7 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Nederlandse Politie en werkt ze sinds september 2019 voor het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag als Cybercrime Specialist. Daarnaast is ze ook Gerechtelijk Deskundige in zowel strafrecht en civiel recht.

null

Jong Talent

In 2020 werd Gina door het Financieel Dagblad gekozen als jong talent. In 2018, 2019, 2020 en 2021 werd ze genoemd in de Opzij Top 100 meest invloedrijke vrouwen in de categorie Top 10 Tech. Het jaar ervoor werd ze genoemd in “Inspiring Fifty: The Netherlands 2017”, de 50 meest inspirerende vrouwen in technologie. Ze verschijnt ook regelmatig in bladen zoals de Margriet, VIVA, LINDA.meiden en de Vogue.

Online wereld veiliger maken

De missie van Gina is om de online wereld een beetje veiliger te maken door bewustwording voor cybercriminaliteit te vergroten en te leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen digitale dieven. Ze vertelt dan ook graag en aanstekelijk over haar werk en wordt regelmatig gevraagd om te spreken over digitale veiligheid en weerbaarheid, cybercrime, cybersecurity, digitaal forensisch onderzoek en Artificial Intelligence.

Waar kan Gina je mee helpen?

Spreker cybercrime

Spreker

Gina verzorgt lezingen over thema's als cybercrime & cybersecurity binnen bedrijven.

Workshops cybercrime

Workshops

Gina verzorgt diverse workshops en trainingen tijdens events rondom het thema cybercrime.
Demo congres of event

Demo's

In demo's neemt Gina je mee in de wereld van cybercrime. Duik in de wereld van de hacker of het dark web.
Dagvoorzitter event

Host

Op zoek naar een host, panellid of dagvoorzitter? Gina zorgt dat je event vlot aan elkaar gepraat wordt.

Video's

In de media